Serveis

SERVEIS

No només ens dediquem a projectes d’edificació; el nostre despatx també ofereix tot tipus de serveis relacionats amb l’arquitectura:

CÈDULA D’HABITABILITAT

Normalment preparem el seu certificat d’habitabilitat en menys de 24 hores i ens fem càrrec del tràmit amb el Servei d`Habitatge de la Generalitat, per un preu molt competitiu.

INFORMES TÈCNICS

Una investigació a fons per a detectar els defectes ocults de la casa que té l’intenció de comprar li treu de qualsevol dubte. Realitzem informes amb totes les recomanacions per a subsanejar les patologies.

INFORMES PREVIS DE SOL

Abans de comprar sol per a construir el seu projecte voldrà conèixer tots els coeficients d’edificació aplicables, la situació legal del mateix, etcètera. La nostra amplia experiència en aquests temes li ajudaran a evitar qualsevol sorpresa.

LLICENCIES D’ ACTIVITAT / MEDIAMBIENTALS

Des de la certificació de la compatibilitat urbanística del seu projecte empresarial fins la legalització de les instal·lacions tècniques, ens fem càrrec de tots els tràmits per que vostè es pot concentrar plenament en el seu negoci.

LEGALITZACIONS

En el moment menys esperat l’administració ens pot sorprendre amb alguna irregularitat en la nostra propietat: una piscina sense llicència, una reforma no comunicada… Nosaltres li ajudem a arreglar ràpidament aquest tipus de problemes.

ITE

El nostre despatx està plenament acreditat per a la realització de l’Inspecció Tècnica d’Edificis segons la nova normativa en aquest àmbit.